Het  mannenkoor Voice-Male uit Bennekom heeft grootse plannen. Dat er ruimte is voor een mannenkoor in de regio is ondertussen wel bewezen. De mannen repeteren iedere dinsdagavond met veel zangplezier in de Brink in Bennekom.

Voice-Male start dit  jaar de repetitie avonden waar iedereen welkom is om te luisteren, mee te zingen en te proeven van de ontspannen sfeer.

Voice-Male is Voice-Male en onderscheidt zich van andere koren door dingen vaak anders te doen en is dus niet in een hokje te plaatsen! Het zijn smaakmakers van muzikale noten. Een uitstekende reden om ook te komen zingen en/of luisteren. Wij kunnen namelijk nog steeds nieuwe leden verwelkomen!

Waarom zou je nog langer alleen in de badkamer galmen? Eigenlijk heb je best wel zin om samen met andere mannen te zingen, maar daar is het nog steeds niet van gekomen. Ja, éh de eerste stap, de drempel, allemaal voor ons bekende argumenten.

Wij van Voice-Male doen je een aanbod. Kom een maand zingen en/of luisteren. De eerste avond willen we je met een oldtimer op komen halen en ook weer thuis brengen om de drempel  iets lager  te maken. Noten lezen kan de helft van ons ook niet. Belangrijk is dat je met plezier wilt zingen en kunt luisteren, want zingen in een koor is ook luisteren naar je buurman. Als je eenmaal tussen die kerels staat, zing je vanzelf mee.

De eerste avond hebben we een kleine verrassing in petto.

Voice-Male is ondertussen een spontane zangvriendenclub geworden waar niet alleen gezongen maar ook gelachen wordt. Wij hebben een breed scala van liederen, klassieke nummers, musical songs en volksliedjes. Bij Voice-Male is iedere man van elke leeftijd welkom. Onze oefenavond is op dinsdag van 19.45 tot 21.45 uur in de Brink, Brinkstraat 39 te Bennekom. Stuur een e-mailtje als  je meer wilt weten. Graag tot ziens bij de mannen van Voice-Male.