Vanaf 1 september 2013 heeft VOICE-MALE een nieuwe dirigent in de persoon van mevrouw Ines Leijen.

Ines  studeerde Schoolmuziek aan het Utrechts Conservatorium. Aanvankelijk gaf zij vooral saxofoonlessen en losse workshops op het gebied van zang, ensemble, jazz, theatermuziek, instant composing en improvisatie. 

Later ging het leiden van koren een belangrijke plek innemen.

Voor haar zangkoren en ensembles schreef zij talloze arrangementen en enkele composities. 

Ines is in Utrecht dirigent van vrouwenkoren Zumba en Furore, gemengd koor Cascada en projectkoor the Utrecht Travel Singers en geeft, naast losse projecten, workshops voor de Stichting Buitenkunst en de Nederlandse Vereniging voor Huismuziek. 

Zij is geboren en getogen te Wageningen en ziet er erg naar uit om ook VOICE-MALE te gaan dirigeren.