Optreden op 8 november 2011 in verzorgingscentrum Walraven

Op dinsdagavond 8 november 2011 hebben we een optreden verzorgd voor de bewoners van het verzorgingscentrum Walraven in Bennekom.

Om 19.00 uur waren we met vrijwel het voltallige koor in de hal van het gebouw  om ons voor te bereiden  op ons optreden.  Eerst kregen we een kop koffie en daarna werd er kort ingezongen.

Veel bewoners gingen op eigen gelegenheid of geholpen door vrijwilligers naar de Beringhemzaal, waar we zouden optreden  en na korte tijd was de zaal volledig gevuld met wel meer dan 70 belangstellenden!

Om 19.30 uur  gingen wij onder leiding van onze koormeester naar het podium om onze liederen ten gehore te brengen. De bekende songs werden door velen, soms onder grote hilariteit, meegezongen.

Na afloop kregen we een warm applaus en werden we zelfs door een enthousiaste bezoeker toegesproken. Hij had genoten van onze zangkunsten en was blij, dat hij van de gelegenheid gebruik had gemaakt om naar de zaal te komen.

Ook de leiding bedankte het koor,  dirigent Sjoerd Meijer en pianobegeleider Adriaan van der Poel  voor de inzet en hoopte op een herhaling in de toekomst. De penningmeester ging met een gevulde envelop naar huis en Sjoerd mocht een boeketje bloemen in ontvangst nemen.

Wij als koor hielden een blij gevoel over aan dit dankbare publiek, dat zichtbaar had genoten.

Laten we daarom proberen om zoveel mogelijk op de dinsdagavonden  te komen.