Optreden in zorgcentrum Het Maanderzand te Ede op 20 september 2011

 Onze repetitieavond op dinsdag 20 september 2011 werd ditmaal grotendeels gevuld met een optreden in het zorgcentrum Het Maanderzand in Ede.

Om 19.00 uur verzamelden we ons bij de Brink en om 19.15 uur vertrokken we in eigen auto’s naar Ede.

Na met wat moeite een parkeerplaats te hebben gevonden, werden we ontvangen met een lekker kop koffie. In de hal werd nog even ingezongen en toen mochten we onder leiding van onze koormeester Henk de stoelen gaan bezetten, die voor ons in de Margrietzaal klaar waren gezet.

Precies om 20.00 uur begonnen we met ons optreden voor een klein, maar geselecteerd publiek. Er waren namelijk ook bewoners, die de voorkeur hadden gegeven aan het kijken en luisteren op de eigen kamer d.m.v. een videoverbinding in het eigen gebouw.

Na ons repertoire van klassiek en populair rond 21.00 uur te hebben voltooid kregen we een dankbaar applaus van de aanwezigen en werden we bedankt door de leiding van het zorgcentrum.

In de hal ontvingen  we voor onze activiteiten frisdrank en bitterballen.

Om geen oefentijd verloren te laten gaan, konden we hierna nog in de “catacomben” van het gebouw even oefenen met de twee nieuwste liederen nl.  “Oh, Tannenbaum” en “God rest you …”.

 

Na een geslaagde avond werd iedereen weer rond 22.15 uur afgezet op de parkeerplaats bij de Brink.