Optreden Bosgoed Lunteren 31 maart 2016

Op donderdagavond 31 maart was ons mannenkoor weer uitgenodigd om op te treden in het vakantieoord voor ouderen, het Bosgoed, te Lunteren. Vorig jaar hadden we hier met veel succes ook al een bezoek gebracht, zodat we graag op de uitnodiging ingingen.  Om 19.30 uur waren we allen aanwezig in de inzingruimte, waar we werden ontvangen met een kop koffie of thee.  Vooraf aan het inzingen werd Geert van der Linde toegezongen. Het toeval wilde dat Geert net op deze dag jarig was. Ook was het nu mogelijk om hem als nieuwste lid te fotograferen in de koorkleding voor het “smoelenboek”.

Precies om 20.00 uur namen we plaats op het podium rond de vleugel bij Adriaan van der Poel, onze vaste begeleider tijdens onze uitstapjes. De “huiskamer” was behoorlijk gevuld met mensen uit het grijze circuit, die nieuwsgierig wachtten op de dingen die gingen komen. Na een korte inleiding begonnen we met ons concert en bij bekende melodieën werd er hard meegezongen of meegeklapt. Vooral bij het lied “Eigen schuld” kwamen veel reacties los.

Na een korte pauze begonnen we aan ons tweede deel van het optreden. Serieuze en vrolijke liederen wisselden elkaar af en gaven de hele avond een fijne sfeer.

Aan het eind van de avond werd ons nog een toegift ontlokt en in het slot- en dankwoord werden we gecomplimenteerd met de mooie uitvoering en werd gesteld dat ons koor een heel andere en betere uitstraling had dan een eerdere keer. Tevens werden we uitgenodigd om het volgend jaar weer terug te komen naar het Bosgoed. De uitnodiging werd dankbaar door Ines Leijen, onze dirigent, aanvaard. Tot volgend jaar!

April, JPPJ.