Nieuwe website in de lucht

Bennekom, 26 mei 2013
Betreft: Nieuwe website www.voicemale.nl

Beste zangvrienden van mannenkoor VOICE-MALE,

De afgelopen 2 maanden zijn wij bezig geweest met het maken van een nieuwe website. Met wij bedoel ik in de eerste plaats Wim Wennekes van de Emmalaan uit Bennekom, die ons geweldig geholpen heeft met het maken van de website, zodat wij hem konden vullen met menu’s, berichten, foto’s enz.
Omdat het huidige hostbedrijf stopte en we dus weg moesten hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om meteen een nieuwe website te maken.
Het werkt het beste als jullie zelf een kijkje nemen op de nieuwe site. De site is inmiddels overgezet van de oude naar de nieuwe.
Wat we ook vernieuwd hebben is het wachtwoord om in te loggen op het ledengedeelte.
Gebruikersnaam: koorlid
Wachtwoord: geennootgeennood ( dus kleine letters en aan elkaar geschreven zonder spaties)
Als je bij het inloggen opgeeft “deze gegevens onthouden” dan hoef je bij een volgende bezoek niet steeds opnieuw je gebruikersnaam en wachtwoord op te geven.
Wil je berichten lezen dan moet je klikken op de hoofdmenubalken of op de onderliggende submenu’s. Dit spreekt eigenlijk voor zich.
Het smoelenboek is nu rechtstreeks te benaderen zowel op het openbare als het besloten ledengedeelte. Als je met de cursor naar de foto gaat of je klikt er op zie je meteen de naam.
Op de ledenlijst staan nu ook de emailadressen, je kunt een koorlid een berichtje sturen door op de link “email”te klikken. Het is dus nu wel belangrijk om ook wijzigingen in je emailadres of overige gegevens aan ons door te geven. Dat kun je ook op de site zelf doen door het contactformulier in te vullen.
Als er vragen zijn over het gebruik van de nieuwe site, of als je op-en of aanmerkingen of idee├źn voor aanvullingen hebt, bel of mail ons dan als webredacteuren.
Rest ons om in het bijzonder Wim Wennekes te bedanken voor de zeer plezierige wijze waarop we tot nu toe samengewerkt hebben en hij ons verschillende keren instructie heeft gegeven, zodat we zelf de site konden vullen met informatie en ook nieuwe dingen konden toevoegen.
Ook in de toekomst zal hij voor ons als vraagbaak beschikbaar blijven.
Als je in de toekomst ook een website wilt bouwen voor je zelf of je bedrijf, dan kunnen we Wim van harte aanbevelen.

De webredactie:
Gerard Luiten
Poll Poll Jonker