Geslaagde jubileumuitvoering Voice-Male op 12 februari 2010

Vrijdagavond 12 februari heeft mannenkoor Voice-Male zijn eerste lustrum gevierd in De Brink te Bennekom. In een uitverkochte zaal werd genoten van een ongedwongen concert en heerlijke stamppotten.
De avond begon met het Burlakenlied, gezongen door 15 mannen die al vanaf het begin bij het koor zijn. Daarna werd het in de vierstemmige versie gezongen door het hele koor, inmiddels ruim vijftig leden. Op het programma stonden o.a.: Schenkt man sich Rosen in Tirol; het Wiegenlied van Brahms; Nobody knows; aan de Amsterdamse grachten en tot slot Good night ladies.
De bekende Bennekomse mezzo-sopraan Mariska Wessel zong samen met het koor o.a. het bekende Panis Angelicus en Habanera van George Bizet. In de pauzes van het koor trad de band Tilia op. Sommige nummers werden door het enthousiaste publiek met het koor meegezongen.
Onder leiding van dirigent Sjoerd Meijer en met pianobegeleiding van pianist Adriaan van de Poel werd met veel enthousiasme gezongen en werd het een heerlijke en gezellige avond waar men met veel plezier op terug kijkt.

Het koor gaat nu weer nieuwe stukken instuderen voor een volgend optreden. Onder het motto: “Geen Noot, Geen Nood” zijn nieuwe leden van harte welkom op dinsdagavond om 19.45 uur in De Brink in Bennekom.