Eerste nieuwsbrief concert 2012

EERSTE NIEUWSBRIEF CONCERT 2012

Mannen van VOICE-MALE heeft U nog gedacht aan de kaartverkoop?
Hoeveel bent U er al kwijt op dit moment???
Vier kaartjes per persoon dient u minimaal te verkopen om het concert op 2 november tot een succes te maken! Er zijn ook leden die er veel meer bestellen dus mannen KOM OP, doe je best! DE OUDE KERK MOET VOL. De kaartjes zijn a.s. dinsdag al te koop. Zij dienen wel contant betaald te worden. Kaartje kost € 12,50.- incl. consumptie na afloop van het concert in de van Wassenaar zaal. Er zullen dan ook flyers uitgedeeld worden om nieuwe leden te werven. Kaartjes voor de leden gaan via de repetitie!! De kaartjes voor de losse verkoop zullen verkocht worden bij, Sigarenmagazijn Hans Mekking en Boekhandel Novita.
U krijgt binnenkort via de mail een raambiljet, die hoeft U niet op te hangen ( mag wel, graag zelfs, we hebben ze ook nog groter! ) maar U kunt zelf deze mail weer verspreiden via Uw eigen mail adressen naar vrienden, bekenden of wie dan ook. Herhaling is de beste reclame!
Ook zoekt de concert commissie 4 mannen die op 2 november aan de deur van de Oude Kerk de kaartjes controleren, en de programma boekjes uitdelen. U kunt zich opgegeven aan een van de commissie leden.
De kleding is besteld, overhemden zijn binnen, broeken zijn onderweg en vestjes worden gemaakt op dit moment. Voor de gehele outfit vraagt het bestuur een eenmalige vergoeding van € 50.- Er is extra stof besteld voor de vestjes, voor leden die geen maten hebben door gegeven. Deze vestjes kunnen we beter bij een naaister laten maken, is voordeliger als via het bedrijf waar we de kleding besteld hebben. De broeken dienen nog wel korter gemaakt te worden, dit gaan we collectief verzorgen. Broeken en overhemden zijn bij te bestellen.
Met het uitdelen van de kleding krijgt U ook een nieuwe zwarte map aangeboden die we gesponsord hebben gekregen! Staat beter als de blauwe map bij de nieuwe kleding. Maar de blauwe map gaat zeker niet veloren!
Er mag tijdens het concert geen beeld of geluidsopname gemaakt worden. Dat staat in het contract met Lavinia Meijer.
Op de repetitie van 11 september j.l. in de Oude Kerk hebben we een opstelling gemaakt van het koor. Zo gaan we de volgende repetities ook zitten op de repetitie avonden tot het concert. Aanschuiven als je buurman er per ongeluk niet is, (kan ik me haast niet voorstellen met een belangrijk concert in november). Onze koormeester Henk Berghege zal hier nauwlettend op toe zien.
De generale repetitie is op zaterdagavond 27 oktober in de Oude Kerk, de tijd horen jullie t.z.t. neem die avond dus vrij. Het kan zijn dat de laatste 2 weken van oktober nog extra repetities gepland worden op de donderdagavond, houd hier rekening met het maken van afspraken. Het Kerkheem is op 2 november open voor de koorleden om 19.00 uur. We drinken dan een bak koffie en gaan daarna inzingen voor het concert.
Op zaterdag 13 en zondag 14 oktober is in Cinemac in Ede de opera
L”Esire’ d”Amore van Gaetano Donizetti te zien live vanuit New York waaraan diverse wereld sterren meedoen. In deze opera is de aria ,,Una Furtiva Lagrima” te zien die wij zingen tijdens het concert. Deze gehele opera is zeker de moeite waard.
Wordt vervolgd.
Ik verwijs ook nog even naar de mail van 17 augustus die onze voorzitter heeft verstuurd aan alle leden.
,, Ik vind het een uitdaging waarvoor ik wil gaan” doen jullie mee” ??
PS. Hebben jullie nog om kleding gedacht voor de Dickens-Fair op 14 en 15 december a.s.

Frans Postma