Dickensmarkt 14 december 2012

De Dickensmarkt is een ieder jaar terugkerend festijn, dat in omvang steeds meer toeneemt.
Ieder jaar doen er meer muzikanten en koren mee, die voor een feestelijke sfeer zorgen. Ook de deelnemers die in Dickensstijl gekleed zijn, zorgen ervoor, dat er een heerlijke 19e eeuwse waas hangt over deze gezellige markt.
Ons mannenkoor Voice-Male zorgde als laatste in een rij van optredens in de Oude of St. Alexanderkerk voor een klankvolle bijdrage. De kerk was in een prachtige kerstsfeer gebracht en dat stimuleerde de muzikanten en de koren, die hun uiterste best deden, om liederen ten gehore te brengen, die in deze kersttijd thuishoren.
Om 8 uur liepen wij, compleet met hoge hoeden, capes en warme mantels het podium op. Na een korte introductie van ons koor door een van de organisatoren, begonnen we met ons repertoire, dat door Sjoerd Meijer als dirigent en Adriaan van der Poel op de piano werd begeleid.
We kregen na afloop een dankbaar applaus van de talloze bezoekers, die vrij de kerk binnen konden lopen en wij werden uitgenodigd om nog een toegift te geven.
Tevreden konden wij terugkijken op een optreden, dat voor velen weer een reden was, om de muzikale groei van ons koor te roemen.