Bezoek Zorginstelling Pieter Pauw Vilente te Wageningen 11 oktober 2011

Op dinsdagavond 11 oktober 2011 brachten we een bezoek aan het Pieter Pauw Zorgcentrum in Wageningen. De hele dag was het al miezerig weer en het begon al vroeg te schemeren. De meeste koorleden spoedden zich individueel door het herfstige weer naar Wageningen. In verband met de opbrekingen aan de Commandeursweg en de Molenstraat was de Brink vrijwel niet normaal te bereiken.

De parkeergelegenheid was ruim en vlug verzamelden we ons in de aula van het gebouw, om de situatie te verkennen en kort in te zingen.

Verschillende koorleden waren in verwarring gebracht over het grijze vestje dat deze keer gedragen moest worden samen met de blauw-witte stropdas. Toch handig zo’n multifunctioneel vestje!

Het podium, eigenlijk niet berekend op zo’n groot mannenkoor (ongeveer 30 zangers), werd door onze koormeester zodanig ingedeeld, dat Adriaan, die achter een prachtige vleugel plaats nam en alle Voicemalezangers,  toch optimaal hun muzikale talenten konden uitdragen.

Na een korte introductie, waarin het koor werd voorgesteld aan een dertigtal aanwezigen, kon het optreden beginnen. Alle liederen werden door Sjoerd aangekondigd en kort toegelicht, zodat men  de internationale samenstelling van het repertoire kon volgen.

Na een geslaagd optreden van ongeveer een uur (zonder pauze!), werden we beloond met een daverend en hartelijk applaus.  Onder het gebruik van frisdrank en versnaperingen werd er nog wat nagepraat over deze gezellige avond.

Door de nog gestaag neervallende regen reden we allen weer terug naar huis. We konden terugkijken op een slaagde avond.