Bericht 3 van de secretaris

Koorbericht 03  december 2018
Beste koorleden,
Voor de komende tijd heb ik een aantal berichten:
Na ons gezellige eerste optreden in deze Kersttijd staan ons nog 5 optredens te wachten:
1 en 2. Zaterdag aanstaande ‘s morgens om 11 uur ( verzamelen om 10.30 in het Kerkheem) in de Oude Kerk  en om 12 uur in de muziektent op het van Slootenplein
3. Dinsdagavond 18 december om 19.45 uur  ( verzamelen plm 19.30 uur) in de Timanshof , Hof van St.Pieter        Route voor hen die hier niet bekend zijn: vanaf de Kierkamperweg 2e straat links (Commandeursweg) en dan eerste straat links.
4. Donderdag 20 december om 18.00 uur in het gebouw Machtella  (Baron van Lyndenlaan 1  6721 PK  Bennekom), vanuit Bennekom  Edeseweg tot eerste straat rechts voor het viaduct. Aan het eind van die straat ergens de auto parkeren       verzamelen plm 17.45 u
5. Donderdagavond 20 december om 19.00 uur in het gebouw Walraven Oostbreukelderweg 1  6721 PG  Bennekom. Ingang 2    even verderop.
Het repertoire is hetzelfde als gisteravond ( bij twijfel: zie koorbericht 02)  in de zwarte map in de juiste volgorde
Ook voor de kleding geldt: net als gisteravond.
Waarschijnlijk zal er ook in een aantal optredens het Ere zij God worden gezongen. Daarom heb ik dat lied hier als bijlage toegevoegd  zodat wie dat wil het kan printen en meenemen.
Kerstattentie
Ook dit jaar zal een kerstattentie worden uitgereikt. Dit zal gebeuren volgende week dinsdagavond na het optreden bij het verlaten van de Timanshof.  Frans Postma zal dit weer regelen.
Volgende repetitie
Vanzelfsprekend zal er op 25 december en op 1 januari geen koorrepetitie zijn. We beginnen weer op dinsdagavond 8 januari 2019 om 19.45 uur in de Brink.
Voor het hele jaar 2019 staan de repetitieavonden  ingevuld op de kalender die ook als bijlage mee gestuurd wordt.
Tenslotte mag ik jullie namens het bestuur heel goede Kerstdagen toewensen  en een gelukkig 2019   en daarbij wil ik de hoop  uitspreken dat het ook voor ons als Voice Male een goed jubileumjaar mag worden.
Met hartelijke groeten      Piet Ribberink, secretaris